Global Redovsining

Bokföringsbyrå Stockholm

Behöver ert företag en bokföringsbyrå som tar hand om bokföring åt ert företag i Stockholm? Global Redovisning i Stockholm erbjuder våra tjänster som bokföringsbyrå i Stockholm.

Vi finns i Stockholm city, närmare bestämt i Vasastan, men tar självklart även emot kunder från andra delar av landet.

Varför behöver man anlita bokföringsbyrå i Stockholm?

Vi har märkt ett ökat intresse bland många företag att anlita en pålitlig bokföringsbyrå i Stockholm för företagets bokföring, här tar vi upp några fördelar med att anlita en bokföringsbyrå:

 • Det blir billigare i längden, då ni kan lägga tiden på det som är viktigast i ert företag.
 • Ni slipper lägga tid på det som ni kanske tycker är tråkigt, svårt och tidsödande.
 • Ni får mer än bokföring när ni anlitar oss som er bokföringsbyrå i Stockholm.
 • Vi erbjuder rådgivning i frågor som rör hela ert företags ekonomi.

 

Givetvis är allt väl omskött, alla momsbetalningar sker i rätt tid, liksom alla deklarationer, skattebetalningar och annat administrativt!

Vi har funnits sedan 2001 och har sedan dess arbetat som bokföringsbyrå för företag runtom i Sverige. Detta gör oss till experter inom bokföring, så att ni kan lägga fokus på er kärnverksamhet.

Vi arbetar digitalt med bokföring

All vår bokföring är digital. Vi har sett fördelarna med att underlätta för dig som vill följa din bokföring i realtid. Du kan själv kontrollera om dina fakturor, moms eller skatter blir betalda och kan lägga in fakturor och kvitton själv i Fortnox.Genom att logga in på Fortnox har du den fulla kontrollen över företagets ekonomi. När du sedan får ett bokslut, så blir det inte någon överraskning för dig. Det är så vi arbetar; med full transparens till våra kunder, du kan följa din bokföring hela tiden för att välja rätt åtgärd och göra företaget mer framgångsrikt.
Bokföringsbyrå stockholm

Mer än en bokföringsbyrå

Förutom bokföring för ert företag kan vi även erbjuda bokslut, årsredovisningar och vi kan även erbjuda hjälp vid skatte- och ekonomifrågor, vid nystart eller ombildning av företag i Stockholm. Av oss får du bokföringsrapportering via digitala filer, e-post eller online. Allt finns tillgängligt för dig, det är bara att logga in på Fortnox med användarnamn och lösen så hittar du din bokföring där. Vi är inte bara behjälpliga gällande bokföring i Stockholm.

 

Vi erbjuder även:

 • redovisning
 • bokslut
 • råd om skatter
 • ekonomisk uppföljning
 • budget
 • nyckeltalsanalyser
 • likvidetsprognoser
 • lönsamhetsanalyser

 

kontakta oss om det är så att ni vill ha fler tjänster än endast bokföring i ert företag. Vi har en stor kompetens inom företagsekonomi, juridik och skatter.

När du anlitar oss, kan du ägna dig åt det som du gillar allra mest och ge företaget en chans att växa. Vi hjälper dig gärna och ser till så att du får den tid som du behöver för att utveckla ert företag.

Ta kontakt för offert här!

Fyll i era uppgifter

Lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort