Global Redovsining

Redovisningsbyrå i Stockholm för små- och stora företag

Välkommen till Global Redovisning

Varmt välkomna till Global Redovisning, en redovisningsbyrå där kvalitet och personlig service står i centrum. Grundad år 2001, har vår byrå etablerat sig som en pålitlig partner för företag och privatpersoner i Stockholm och omnejd.

Global Redovisning drivs idag av Danny och Fredrik, två redovisningskonsulter och affärsrådgivare med en gemensam vision om att erbjuda en högkvalitativ redovisningstjänst i ett mer personligt och anpassat format. Med en gedigen bakgrund från några av branschens större byråer, bär vi med oss en djup förståelse för redovisningens komplexitet och vikten av skräddarsydda lösningar för varje klient.

Danny och Fredrik, med sina unika erfarenheter och expertis, har tillsammans med sitt team på 10 redovisningskonsulter, skapat en dynamisk och framåtblickande byrå. De kombinerar storbyråns professionalism med en liten byrås nära och personliga relation till sina kunder. Det är denna unika kombination som gör Global Redovisning till det självklara valet för dem som söker en redovisningspartner som verkligen bryr sig om deras verksamhet.

Med vår bas i hjärtat av Stockholm har vi lättillgängliga och moderna lokaler, där vi välkomnar våra kunder för att diskutera deras behov och hur vi kan bidra till deras framgång. Vi strävar efter att vara mer än bara en redovisningsbyrå; vi vill vara en partner som ständigt letar efter nya vägar att skapa värde och effektivitet i ditt företags ekonomi.

Hos Global Redovisning får du tillgång till ett team som står redo att bistå med allt från löpande bokföring till rådgivning inom den senaste digitala tekniken inom ekonomihantering. Välkommen att uppleva skillnaden med en redovisningsbyrå som verkligen förstår och värderar dina behov.

Våra tjänster

På Global Redovisning är vi stolta över att erbjuda en omfattande portfölj av redovisningstjänster, designade för att möta de unika behoven hos varje klient, vare sig det är ett mindre lokalt företag eller en stor organisation.

Redovisningstjänster vi erbjuder:

Vi förstår att varje verksamhet är unik och kräver skräddarsydda lösningar. Våra tjänster inkluderar, men är inte begränsade till:

 • Bokföring och finansiell rapportering.
 • Löneadministration och relaterade skattefrågor.
 • Momsdeklarationer och skatterådgivning.
 • Årsbokslut och företagsdeklarationer.
 • Budgetering, prognoser och finansiell planering.

Rollen som din redovisningskonsult

Som din extern redovisningskonsult strävar vi efter att vara mer än bara en tjänsteleverantör; vi ser oss som en partner i ditt företags framgång. Vi erbjuder rådgivning baserad på vår djupgående kunskap och erfarenhet, hjälper till att identifiera förbättringsområden, och arbetar aktivt för att optimera din ekonomiska hantering. Vårt mål är att ge dig verktygen och insikterna som behövs för att fatta välgrundade affärsbeslut.

Fördelar med att välja en digital redovisningsbyrå

I takt med att den digitala tekniken utvecklas, gör även våra tjänster det. Att välja Global Redovisning, en digital redovisningsbyrå, innebär flera fördelar:

 • Effektivitet: Vår digitala infrastruktur automatiserar och förenklar många av de tidskrävande processerna inom traditionell redovisning.
 • Tillgänglighet: Med digitala verktyg har du tillgång till din ekonomiska information när som helst och var som helst.
 • Säkerhet: Vi använder branschledande säkerhetssystem för att skydda din finansiella data.
 • Skalbarhet: Våra digitala lösningar växer med ditt företag, vilket garanterar att vi alltid kan möta dina föränderliga behov.
 • Insikter: Avancerade analysverktyg ger djupare insikter i din verksamhets ekonomiska hälsa.

På Global Redovisning kombinerar vi traditionell expertis med modern teknologi för att ge dig den bästa möjliga servicen. Kontakta oss för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att växa och blomstra.

Redovisningsbyrå Stockholm

Hitta till vår redovisningsbyrå i Stockholm

Vår expertis

På Global Redovisning är vi stolta över den expertis och erfarenhet vi samlat på oss under åren, och framför allt över hur denna erfarenhet direkt gynnar våra kunder.

Hur vår erfarenhet från stora byråer gynnar våra kunder

Vår bakgrund i stora, etablerade redovisningsbyråer har gett oss en gedigen förståelse för redovisningens alla aspekter. Denna erfarenhet innebär att vi är väl förberedda att hantera även de mest komplexa och utmanande finansiella situationerna, inklusive årsredovisning och andra avgörande finansiella rapporter. Vi har en djupgående förståelse för regelverk och bästa praxis inom branschen, vilket säkerställer att våra kunder alltid får service av högsta kvalitet.

Det som skiljer oss från stora byråer är vår förmåga att erbjuda en mer personlig service. Vi tar med oss lärdomar och expertis från storbyråerna, men applicerar dem på ett sätt som är skräddarsytt för varje enskild kund. Detta innebär att vi kan erbjuda samma nivå av professionalism och kompetens som större byråer, men med en mycket mer personlig touch.

Personligt anpassade lösningar för varje klient

Vi förstår att varje företag är unikt. Därför lägger vi stor vikt vid att förstå våra kunders specifika behov och mål. Vår process involverar att nära samarbeta med varje klient för att skapa skräddarsydda lösningar som passar just deras situation. Detta kan innefatta allt från att utveckla en detaljerad redovisningsplan, till att ge råd om skatteplanering och ekonomisk strategi.

Genom att kombinera vår expertis med en djup förståelse för våra kunders unika krav, ser vi till att varje lösning inte bara är effektiv utan också skapar långsiktigt värde. Vi strävar efter att vara mer än bara en tjänsteleverantör; vi vill vara en partner som aktivt bidrar till våra kunders framgång och tillväxt.

Välj Global Redovisning för en partner som kombinerar storbyråns erfarenhet med en liten byrås personliga närhet och engagemang.

Teknologi och innovation

På Global Redovisning förstår vi vikten av att ständigt ligga i framkant när det gäller teknologi och innovation inom redovisning. Vår strävan efter teknologisk excellens är en central del av vårt arbete och vår service till kunderna.

Användning av senaste tekniken i redovisning

I en alltmer digitaliserad värld är det avgörande för oss att inte bara hålla jämna steg med den tekniska utvecklingen, utan att ligga ett steg före. Vi använder oss av den senaste redovisningstekniken, från avancerade bokföringssystem till molnbaserade lösningar, för att erbjuda våra kunder den mest effektiva och säkra redovisningsservicen.

Denna teknik möjliggör automatisering av många traditionellt tidskrävande processer, vilket ger oss mer tid att fokusera på strategisk rådgivning och personlig service. Genom att integrera moderna verktyg i vår arbetsprocess säkerställer vi hög precision i redovisningen och minskar risken för mänskliga fel.

Hur teknik bidrar till att skapa värde för våra kunder

Genom att använda oss av den senaste teknologin kan vi erbjuda våra kunder en rad fördelar:

 • Ökad effektivitet: Automatiserade processer innebär snabbare och mer exakt bokföring, vilket sparar både tid och pengar.
 • Bättre insikter: Moderna analysverktyg ger oss möjligheten att extrahera och presentera värdefulla insikter från stora mängder data, vilket hjälper våra kunder att göra mer informerade affärsbeslut.
 • Större flexibilitet: Molnbaserade lösningar ger våra kunder möjligheten att komma åt sin finansiella information varifrån som helst, vilket ökar flexibiliteten och möjligheten att fatta snabba beslut.
 • Högre säkerhet: Vi använder toppmodern säkerhetsteknik för att skydda våra kunders data, vilket ger dem sinnesro i en värld där cybersäkerhet är en alltmer viktig fråga.
 

På Global Redovisning är vi engagerade i att kontinuerligt utforska och implementera nya tekniska lösningar för att hålla våra kunder ett steg före. Med ett öga på framtiden strävar vi efter att alltid leverera redovisningstjänster som inte bara uppfyller, utan överträffar våra kunders förväntningar.

Varför välja Global Redovisning?

När det gäller att välja en redovisningspartner är det viktigt att hitta en byrå som inte bara förstår siffrorna, utan också ditt företags unika behov och mål. På Global Redovisning kombinerar vi det bästa av två världar: storbyråns kompetens och en mindre byrås personliga touch.

Kombinationen av storbyråns kompetens och en mindre byrås personliga touch

Vår unika styrka ligger i vår förmåga att erbjuda högkvalitativa redovisningstjänster med en personlig prägel. Detta innebär:

 • Expertis på hög nivå: Med år av erfarenhet från stora byråer har vårt team en djup förståelse för redovisningens alla aspekter. Vi är väl rustade för att hantera komplexa finansiella frågor och erbjuda råd som är både strategiskt och tekniskt ljudligt.
 • Personlig service: Till skillnad från stora byråer, där kunder ofta blir en i mängden, tar vi oss tid att verkligen lära känna våra kunder och deras företag. Detta innebär skräddarsydda lösningar och en mer hands-on approach i vår service.
 • Flexibilitet och anpassningsförmåga: Vi är snabba på att anpassa oss efter dina behov och förändringar i din verksamhet. Vår mindre storlek tillåter oss att vara mer flexibla och responsiva än vad som ofta är möjligt i en stor byrå.
 • Engagemang för ditt företags framgång: Vi ser våra kunder som partners och är genuint intresserade av att hjälpa ditt företag att växa och utvecklas. Ditt framgång är vår framgång.
 

På Global Redovisning tror vi att kombinationen av expertkunskap och personlig omtanke är nyckeln till framgångsrik redovisning och långsiktiga kundrelationer. Välj oss som din redovisningspartner och upplev skillnaden som denna kombination kan göra för ditt företag.

Våra lokaler i Stockholm

Global Redovisnings kontor ligger i hjärtat av Stockholm, vilket gör det enkelt och bekvämt för våra kunder att besöka oss. Vår centralt belägna kontorsplats är inte bara praktisk ur ett logistiskt perspektiv, utan den speglar också vårt engagemang för att vara tillgängliga och närvarande för våra kunder.

En inspirerande och välkomnande miljö

Våra kontorslokaler är designade för att skapa en lugn och professionell atmosfär. Med modern inredning och en genomtänkt layout erbjuder vi en miljö som främjar produktivitet och kreativitet – både för vårt team och för de kunder som besöker oss.

Mötesrum för alla typer av diskussioner

Vi har flera mötesrum tillgängliga, anpassade för allt från informella ett-till-ett-möten till större affärspresentationer. Varje rum är utrustat med den senaste tekniken för att möjliggöra effektiva och interaktiva möten.

Tillgänglighet och bekvämlighet

Beläget i stadens affärsdistrikt är vårt kontor lättillgängligt med alla typer av transport. Oavsett om du kommer med bil, kollektivtrafik eller till fots, är vårt kontor enkelt att nå. Dessutom finns det flera parkeringsmöjligheter och kollektivtrafikstationer i närheten.

En plats för samarbete och tillväxt

Vårt kontor är mer än bara en arbetsplats; det är en plats där idéer föds och relationer byggs. Vi tror på vikten av personligt möte och ser vårt kontor som en central plats för samarbete, både inom vårt team och med våra kunder.

Vi välkomnar våra kunder att besöka våra lokaler för att diskutera deras behov, planera framtidens strategier eller bara för att säga hej. På Global Redovisning är dörren alltid öppen för dig.

Fyll i era uppgifter

Lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort