Global Redovsining

Redovisningsbyrå i Stockholm för små- och stora företag

Välkommen till Global, som är en välrenommerad redovisningsbyrå i Stockholm!

Vi finns i Stockholms city och har arbetat här sedan 2001. Har ni ett företag och upplever hur företagets redovisning håller på att äta upp all er tid? I så fall är det bättre att anlita en redovisningsbyrå som kan ta på sig att göra er redovisning.

Som redovisningsbyrå i Stockholm hjälper vi företag med årsredovisningar, bokföring och om ni vill det, även med vanliga ekonomifrågor, skattefrågor och vi kan hjälpa till om ni är ett nystartat företag eller om ni önskar att ombilda företaget. Hos oss arbetar förutom ekonomer som tar hand om redovisning, även personer som är kunniga inom juridik, skatter och revision.

Digital redovisningsbyrå i Stockholm

All vår redovisning sker på digitalt sett och vi arbetar i programmen Fortnox och BL Administration. Det gör det möjligt för dig att kunna följa din redovisning varje månad, vecka eller varje dag. Du kan se saldo, om fakturor är betalda. Lägga in räkningar och kvitton som behövs för ert företags bokföring. På ett enkelt sätt bildar detta underlaget för er redovisning.

Redovisning för olika bolagsformer

Har ni ett aktiebolag, ett handels- eller kommanditbolag, en stiftelse, eller är en ekonomisk förening, som en BRF i Stockholmsområdet, eller ideella förening? Vi välkomnar alla slags kunder att bli er redovisningsbyrå! Vi har både mindre och större kunder, allt från egenföretagare med enskild firma till större aktiebolag med stora omsättningar. Under årens lopp har vi fått stor erfarenhet och har sett att det sällan är så att ett företag behöver endast en tjänst av oss. Många av våra kunder anlitar oss även för affärsrådgivning, för skattefrågor, ekonomisk uppföljning, Vi tar även hand om budgetarbete, analyser på nyckeltal samt lönsamhetsberäkningar.

Saknar ni en ekonomiavdelning på ert företag? Då kan vi stå till hands! Eftersom att vi har stor kompetens inom de viktiga ekonomiska områden:

  • Företagsekonomi
  • Redovisning
  • Administration
  • Juridik 
  • Skatter


Ni är varmt välkomna att anlita oss som er personliga ekonomiska avdelning. Med detta kan ni lämna över alla ekonomiska frågor åt oss och istället ägna er åt det som ni är bra på. Uppgifter som andra tycker är svåra och tar tid är är något som vi gärna ägnar oss åt. Detta eftersom att det för oss varken är svårt eller tidskrävande. Framförallt är det något som vi brinner för.

Redovisningsbyrå Stockholm

Hitta till vår redovisningsbyrå i Stockholm

I vårt arbetssätt ingår:

  • Transparens; våra kunder ska alltid veta hur deras företagsekonomi mår.
  • Regelbundna rapporter för att ni själva ska behålla kontrollen över er ekonomi.
  • Digitala tjänster; ni kan logga in på Fortnox  (eller andra synkade ekonomiprogram) för att se vad som händer under dagen, den senaste veckan, månaden eller året och kan själva lägga in allt för ert företags redovisning.
 

Läs gärna mer om vad vi erbjuder på våra tjänster.

 

Ni är välkomna att ta kontakt när som helst och ställ era frågor om ekonomin för er. Ni kan förvänta er att vi gör allt för att ni ska vara trygga hela processen och att god redovisningssed tillämpas på vår redovisningsbyrå i Stockholm!

Fyll i era uppgifter

Lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort