Jobba Hos Oss

Vi som arbetar på Global Redovisning AB är ett glatt gäng på femton stycken personer. Vi har alla olika erfarenheter och bakgrunder. Tillsammans har vi en bred erfarenhet inom redovisnings-, revisions- och skatteområdet. Vi försöker löpande uppdatera våra kunskaper genom kurser och utbildning.

Vi har som mål att inom ett par år vara minst 20 st anställda. Vi kommer således att behöva anställa ytterligare personal till vårt kontor. Vi söker därför ny personal med god erfarenhet ifrån redovisningsbranschen. Helst med goda kunskaper och erfarenheter rörande boksluts-, årsredovisnings- och koncernredovisningsfrågor. Goda kunskaper i ekonomisk Engelska ser vi också som en stor fördel.

Ett av våra mjuka mål är att vi skall ha roligt och trivsamt på jobbet. Vi arbetar aktivt med friskvård och har bl a en friskvårdstimma i veckan. Som ett led i detta arbete har vi sedan hösten 2004, tränat löpning och ställt upp med ett lag i Bellmanstafetten varje år. Vi brukar även ha gemensamma trivselaktiviteter på hösten och våren, i form av resor.

jobbahososs
Call Now Button08 – 556 686 60