Global Redovsining

Bokslut

Bokslut Stockholm

Behöver du få tag i en bokföringskonsult som erbjuder bokslut i Stockholm? Många företag och enskilda firmor tycker att det tar för mycket tid att utföra bokslut själva. Vi på Global Redovisning erbjuder därför våra tjänster för bokslut i Stockholm. 

Global Redovisning i Stockholm har funnits i Stockholm sedan 2001. I Stockholm erbjuder vi hjälp till företag att sköta om deras bokslut.  Det finns ett stort behov av att kunna ägna sig åt annat än bokslut. 

Vi tar hand om ert bokslut i Stockholm

Med oss som bokföringsbyrå hjälper vi alla slags företag som behöver hjälp med sitt bokslut. De bokslut som vi presenterar är lätta för dig att kontrollera så att du vet vilket underlag som finns för ditt bokslut. Du kan också lägga in allt underlag såsom fakturor och betalningar i vårt digitala redovisningssystem Fortnox. 

Genom att kontrollera detta är det ingen överraskning för dig, när vi presenterar bokslutet, vilket är bra för din ekonomi. Det är också så vi arbetar; med full transparens till alla våra kunder. Vår ambition är att alla ska kunna se underlag för bokslut så att de ska kunna vidta rätt mått och steg för att göra företaget mer framgångsrikt.

Förutom bokslut för ert företag, kan vi även erbjuda hjälp vid skatte- och ekonomifrågor, årsredovisningar vid exempelvis nystart eller ombildning av företag. Allt finns tillgängligt för dig, det är bara att logga in på Fortnox med användarnamn och lösen så hittar du ditt bokslut där.

Vi är inte bara behjälpliga gällande bokslut. Vi erbjuder även:

  • redovisning
  • bokföring
  • råd om skatter  
  • ekonomisk uppföljning
  • budget
  • nyckeltalsanalyser
  • likvidetsprognoser 
  • lönsamhetsanalyser

Så meddela oss om det är så att ni vill ha fler tjänster än endast bokslut i ert företag. Vi har en stor kompetens inom företagsekonomi, juridik och skatter. 

När du anlitar oss, kan du ägna dig åt det som du gillar allra mest och ge företaget en chans att växa. Vi hjälper dig gärna och ser till så att du får den tid som du behöver för att utveckla ert företag.

Ta kontakt för offert här!

Fyll i era uppgifter

Lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort