Global Redovsining

Bokföring Stockholm

Behöver du få tag i en bokföringskonsult som erbjuder bokföring i Stockholm? Många företag och enskilda firmor tycker att det tar för mycket tid att utföra bokföring själva. Vi på Global Redovisning i Stockholm erbjuder därför våra tjänster med bokföring i Stockholm.

Global Redovisning i Stockholm har funnits sedan 2001. Vi erbjuder bland annat att hjälpa företag att sköta om deras bokföring. Det finns ett stort behov av att kunna ägna sig åt annat än bokföring bland många av våra kunder. Även om vi tycker att det är lätt och inte alls svårt så förstår vi att andra tycker att det tar för mycket av deras tid som de hellre lägger på annat än bokföring.

Vi sköter er bokföring i Stockholm

Global Redovisning i Stockholm erbjuder hjälp till företag med bokföring i Stockholm. All vår bokföring är digital, vilket underlättar för dig som vill följa din bokföring dag för dag, vecka för vecka eller varje månad. Du kan själv kontrollera att dina fakturor blir betalda i vårt digitala betalsystem. Du kan också lägga in fakturor och kvitton själv i vårt digitala redovisningssystem Fortnox.Genom att kontrollera betalningar av fakturor och räkningar har du den fulla kontrollen över ert företags ekonomi, så att när du sedan väl får ett bokslut, så är det ingen överraskning för dig, vilket är bra. Det är också så vi arbetar; med full transparens till alla våra under. Vår ambition är den att alla ska kunna följa bokföringen och hur ekonomin utvecklas, för att de ska kunna vidta rätt mått och steg för att göra det mer framgångsrikt.
Bokföring stockholm

Fler tjänster än bokföring för företag

Förutom bokföring för ert företag, kan vi även erbjuda bokslut, årsredovisningar och hjälp vid skatte- och ekonomifrågor, vid nystart eller ombildning av företag i Stockholm. Av oss får du bokföringsrapportering via digitala filer, e-post eller online. Allt finns tillgängligt för dig, det är bara att logga in på Fortnox med användarnamn och lösen så hittar du din bokföring där.

Vi är inte bara behjälpliga gällande bokföring utan erbjuder även:

Så meddela oss om det är så att ni vill ha fler tjänster än endast bokföring i ert företag. Vi har en stor kompetens inom företagsekonomi, juridik och skatter.

När du anlitar oss, kan du ägna dig åt det som du gillar allra mest och ge företaget en chans att växa. Vi hjälper dig gärna och ser till så att du får den tid som du behöver för att utveckla ert företag.

Kontakta oss nedan om ni har funderingar kring hur vi kan hjälpa er med er bokföring i Stockholm! 

Fyll i era uppgifter

Lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort