Global logga ny

Redovisningsbyrå Stockholm

Välkommen till Global Redovisning i Stockholm, som är en välrenommerad redovisningsbyrå i Stockholm! Vi finns i Stockholms city och har arbetat här sedan 2001. I Stockholm, och förorter till Stockholm och trakten i och kring Stockholm, erbjuder vi redovisning i Stockholm. Har ni ett företag och upplever hur företagets redovisning håller på att äta upp all er tid? I så fall är det bättre att anlita en redovisningsbyrå i Stockholm som kan ta på sig att göra er redovisning.

Som redovisningsbyrå i Stockholm hjälper vi företag med årsredovisningar, bokföring och om ni vill det, även med vanliga ekonomifrågor, skattefrågor och vi kan hjälpa till om ni är ett nystartat företag eller om ni önskar att ombilda företaget. Hos oss arbetar förutom ekonomer som tar hand om redovisning, även personer som är kunniga inom juridik, skatter och revision.

Digital redovisningsbyrå i Stockholm

All vår redovisning sker på digitalt sett och vi arbetar i programmen Fortnox och BL Administration. Det gör det möjligt för dig att kunna följa din redovisning varje månad, vecka eller varje dag. Du kan se saldo, om fakturor är betalda, och du kan lägga in räkningar och kvitton som behövs för ert företags bokföring och som sedan bildar underlag för er redovisning.

Har ni ett aktiebolag, ett handels- eller kommanditbolag, en stiftelse, eller är en ekonomisk förening, som en BRF i Stockholm, eller ideella förening? Vi välkomnar alla slags kunder att bli er redovisningsbyrå i Stockholm! Vi har både mindre och större kunder, allt från egenföretagare med enskild firma till större aktiebolag med stora omsättningar. Under årens lopp har vi fått stor erfarenhet och har sett att det sällan är så att ett företag behöver endast en tjänst av oss. Många av våra kunder anlitar oss även för affärsrådgivning, för skattefrågor, ekonomisk uppföljning, budgetarbete, nyckeltalsanalyser och lönsamhetsberäkningar.

Saknar ni en ekonomiavdelning på ert företag? Vi har en stor kompetens inom företagsekonomi, redovisning, administration, juridik och skatter, därför är ni välkomna att anlita oss som er ekonomiska avdelning. På så sätt kan ni lämna över alla ekonomiska frågor åt oss, och ni kan ägna er åt det som ni är bra på. Sådant som andra tycker är svåra, tar lång tid är något som vi gärna ägnar oss åt, för oss är det varken svårt eller tidskrävande, utan något som vi brinner för. Och ser vi att ert företag blir mer lönsamt när ni lämnar över ert företags ekonomi, så har vårt mål för vårt företag uppnåtts.

I vårt arbetssätt ingår:

  • Transparens; våra kunder ska alltid veta hur deras företagsekonomi mår.
  • Regelbundna rapporter för att ni själva ska behålla kontrollen över er ekonomi.
  • Digitala tjänster; ni kan logga in på Fortnox och se vad som händer under dagen, den senaste veckan, månaden eller året och kan själva lägga in allt för ert företags redovisning.

Ni är välkomna att ta kontakt när som helst och ställ era frågor om redovisning i Stockholm – vi gör allt för att du ska vara trygg med vår redovisning enligt God redovisningssed!

Fyll i era uppgifter

Lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort